Malzemeler:
1 su bardağı Sopho Fesleğen Pesto Sos
10 adet çeri domates
1 su bardağı parmesan peyniri rendesi
1 çay bardağı zeytinyağı
Hamuru İçin:
5,5 su bardağı un
1,5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı instant maya
1,5 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
Uygun bir kaba un, su, tuz, zeytinyağı ve mayayı alarak tamamen özleşene dek yoğurunuz. Hamuru 1 saat mayalanmaya bırakınız. Hamur mayalandıktan sonra 4 parçaya bölünüz. Bölünen hamurun bir bezesinİ fırın tepsisinin üzerine elinizle iyice yayınız. Hamurun üzerine Sopho Fesleğen Pesto Sosu sürerek, dilimlediğiniz çeri domatesleri ve onun da üzerine rendelediğiniz parmesan peynirlerini serpiştiriniz. Son olarak üzerine biraz zeytinyağı gezdirerek 200 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 12-13 dakika pişiriniz. Kalan 3 hamura da aynı işlemi yapınız. Sıcak servis ediniz. Afiyet olsun.