her damlası mucizeler yaratır
HER YEMEĞE UYGUN BİR LEZZET DOKUNUŞU
her damlası mucizeler yaratır
HER YEMEĞE UYGUN BİR LEZZET DOKUNUŞU
NAPOLİTAN SOSLU MİSKET KÖFTE

NAPOLİTAN SOSLU MİSKET KÖFTE

Malzemeler:

Köfte Harcı İçin:

200 gram kıyma

2 yemek kaşığı galeta unu

1 tatlı kaşığı Sopho Kajun baharatı

1 diş sarımsak

2 sap maydanoz

Sosu İçin:

3 yemek kaşığı Sopho Napolitan sos

2 yemek kaşığı su

Kızartmak İçin:

2 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Hazırlanışı:

Öncelikle derin bir kasede; kıyma, galeta unu, ince kıyılmış sarımsak ve maydanozu, kajun baharatını yoğurarak karıştırınız. Üzerini kapatıp buzdolabında 2 saat dinlendiriniz.

Dinlendirdiğiniz kıyma harcından cevizden biraz küçük parçalar koparınız ve yuvarlayınız. Hazırladığınız misket köfteleri kızartınız.

Ayrı bir sos tavasında Napolitan sosu 3-4 dakika ısıtınız. Ardından kızarttığınız köfteleri sosa bırakarak bir tur karıştırıp 2-3 dakika daha pişiriniz. Servis esnasında üzerine maydanoz serpebilirsiniz. Afiyet olsun.